If The Sun Still Rises 1999

Installation view (detail)
Mixed media

Exhibition “De Wereld Volgens ... België” at Stichting Odapark in Venray, Holland 18.06 - 31.12.1999 (Catalogue)Press

KUNSTENAARS EN HUN WERKEN

Op de eerste tentoonstelling ‘De wereld Volgens ... België’ is van 18 juni tot en met 29 augustus werk te zien van: Marie-Jo Lafontaine, Liliane Vertessen, Shanglie Zhou, Philip van Isacker en Paul Gees. Het is tijd om deze kunstenaars en hun bijdrage aan de tentoonstelling, eens kort aan u voor te stellen.

Shanglie Zhou tracht in haar projecten alternatieve tentoonstellingsmodellen te ontwerpen. Zo exposeerde zij reeds in een Delhaize-warenhuis en in een publiek zwembad. Telkens betrekt zij het publiek daadwerkelijk bij haar installaties en performances. Voor deze tentoonstelling ontwikkelde ze een installatie met de titel: If The Sun Still Rises.

Weekblad voor venray en omgeving

PEEL EN MAASPress

"Vlaamse kunst in Odapark" a review in 'Het Belang van Limburg', 1999, 08 / 05
Author:Peter Dupont
Artists: Ulrike Bolenz, Peter Buggenhout, Berlinde De Bruyckere, Paul Gees, Frans Gentils, Marie-Jo Lafontaine, Philip Van Isacker, Liliane Vertessen, Shanglie Zhou

"België staat centraal in Odapark" in 'Stichting Odapark'. 1999, 06 / 24
Artists: Paul Gees, Marie-Jo Lafontaine, Philip Van Isacker, Liliane Vertessen, Shanglie Zhou

Exhibition catalogue

De wereld volgens... België. Deel 1. België. Le monde selon...Belgique. Een verkenning langs de Europese grensen op het terrein van de hedendaagse beeldende kunst. Venray: 1999 - 30 p. : col. ill.
Curator: Joop Wismans
Artists: Paul Gees, Philip Van Isacker, Liliane Vertessen, Shanglie Zhou